HÖSTENS AKTIVITETER 2024

av | 24 augusti, 2024

Hej,

Nu är det snart dags att anmäla sig till höstens kurser och terapistunder för dig som vill. Om du känner någon som skulle vara intresserad av en terminskurs, rekommendera gärna en vän genom att dela detta nyhetsbrev. Minst 6 personer i klasserna så kör vi 🙂

TISDAGAR i VISBY, ORIONSKOLAN
17.15-18.30 Mjuk rörelsepraktik & yin [MC]
18.45-20 Hathayoga grundnivå [Martina]

ONSDAGAR PÅ NORRA GOTLAND, lokal ännu ej fastställd
17.45-19 Mjuk rörelsepraktik & yin [MC]

PROVA-PÅ-MÅNAD
I september månad kan du som inte tidigare tränat med oss prova på! Bäst är att testa ”3 x prova på” för att ge tid för dig att känna in en grupp/lärare och undervisning. Samma klass 3 gånger kostar 450 kronor (ord 750). Du är sedan garanterad plats i gruppen om du vill fortsätta.
Anmäl dig till heltermin eller prova-på-månad, info@lilashala.se. Samma e-postadress om du har frågor.
Vid anmälan, fullständigt namn, hemadress och mobilnummer.

TYST RETREAT 7/9
En möjlighet att varva ner en stund och förbereda inför det som komma skall. Alla kroppar och sinnen välkomna i sina befintliga skick. Mer information hittar du här.

INTRO TILL NONVIOLENT COMMUNICATION + RÖRELSEPRAKTIK
Introduktion till Nonviolent Communication / fredlig rörelsepraktik 14-15 september på Folkhögskolan Fårösund. NonViolent Communication är ett verktyg eller en praktik som medvetandegör både tankar och det språk vi använder till vardags. Det har använts vid konfliktlösning och medling i många svåra konflikter. Här ges en möjlighet till en introduktion i kombination med stillsam och meditativ rörelsepraktik som ger ett stöd i att vara närvarade i kroppen vid användandet och bevittnandet av språk och kommunikation. Vi som undervisar heter Anna Olofsdotter Engström och Mariancila Kim. I minst 10 år har vi kombinerat dessa två praktiker, som vi tror tillsamman främjar och möjliggör kontakt och relation både inåt och utåt. Mer information, schema, priser hittar du här.

ÖVNINGSKLIENT – SOMATIC EXPERIENCING (SE) / SOMATISKA TRAUMASAMTAL
MC fortsätter kropp/sinne/samtal både i Bunge och Visby Kulturrum på reducerad taxa fram till och med våren 2025. Om du är intresserad av en tid, boka på www.timecenter.se/lilashala.
SE är ett icke-invasivt verktyg för att bland annat avsluta omedvetna försvarsresponser från tidigare eller senare belastande händelser som satt sig i kroppen. Det kan visa sig som reaktivitet (en känsla av att inte ha kontroll över känslor/reaktioner); flykt, oro, rädslor eller ilska/irritation i relationer, en oförmåga att fungera klokt i vardagen.
Trauma är alltså inte primärt vad som hände då (berättelsen), utan vad som finns kvar efter händelsen. Läs mer här om du blir nyfiken!

Varma och glada hälsningar,
MC med vänner och vovvar

Lämna ett svar