KURSSTART HT2024!

av | 3 september, 2024

Hej,

ikväll startar jag upp klassen igen på Orionskolan, och på norr kommer vi denna första gång att ses i Rute. Tyvärr tyvärr blir Martinas klass inte av denna termin p.g.a. för få anmälda. Jag vill också påminna om vår tysta retreatdag i Herrvik på lördag 7/9 för den som längtar efter få en paus eller en ihopsamlande start på hösten.

Jag vill också berätta att mitt Meta-konto har blivit kapat, så just nu finns jag varken på Facebook eller Instagram, samtliga konton, både privata och arbetskonton. Kanske får det förbli så – fast jag hade velat säga adjö i den digitala världen först och berätta vart jag tar vägen.

TISDAGAR i VISBY, ORIONSKOLAN
17.15-18.30 Mjuk rörelsepraktik & yin [MC]

ONSDAGAR PÅ NORRA GOTLAND, Rute Sofiero 133
17.45-18.30/45 Mjuk rörelsepraktik & yin [MC]

PROVA-PÅ-MÅNAD
I september månad kan du som inte tidigare tränat med oss prova på! Bäst är att testa ”3 x prova på” för att ge tid för dig att känna in en grupp/lärare och undervisning. Samma klass 3 gånger kostar 450 kronor (ord 750). Du är sedan garanterad plats i gruppen om du vill fortsätta.

Anmäl dig till heltermin eller prova-på-månad, info@lilashala.se. Samma e-postadress om du har frågor. Vid anmälan ange fullständigt namn, hemadress och mobilnummer.

TYST RETREATDAG NU PÅ LÖRDAG
Sedan 4 år arrangerar vi dessa tysta retreat ute i Herrvik, hos Bodil Heijbel. En dag där vi varvar rörelsepraktik och meditation ute i vacker lantlig naturmiljö. Lunch och fika ingår. Sista anmälan på torsdag den 5/9! Alla detaljer hittar du här:
http://www.lilashala.se/event/tyst-dagretreat-i-herrvik-lordag-7-september-2024/

INTRO TILL NONVIOLENT COMMUNICATION + RÖRELSEPRAKTIK
Introduktion till Nonviolent Communication / fredlig rörelsepraktik 14-15 september på Folkhögskolan Fårösund. NonViolent Communication är ett verktyg eller en praktik som medvetandegör både tankar och det språk vi använder till vardags. Det har använts vid konfliktlösning och medling i många svåra konflikter. Här ges en möjlighet till en introduktion i kombination med stillsam och meditativ rörelsepraktik som ger ett stöd i att vara närvarade i kroppen vid användandet och bevittnandet av språk och kommunikation. Vi som undervisar heter Anna Olofsdotter Engström och Mariancila Kim. I minst 10 år har vi kombinerat dessa två praktiker, som vi tror tillsamman främjar och möjliggör kontakt och relation både inåt och utåt. Mer information, schema, priser hittar du här.

ÖVNINGSKLIENT – SOMATIC EXPERIENCING (SE) / SOMATISKA TRAUMASAMTAL
MC fortsätter kropp/sinne/samtal både i Bunge och Visby Kulturrum på reducerad taxa fram till och med våren 2025. Om du är intresserad av en tid, boka på www.timecenter.se/lilashala.
SE är ett icke-invasivt verktyg för att bland annat avsluta omedvetna försvarsresponser från tidigare eller senare belastande händelser som satt sig i kroppen. Det kan visa sig som reaktivitet (en känsla av att inte ha kontroll över känslor/reaktioner); flykt, oro, rädslor eller ilska/irritation i relationer, värk som kommer vid emotionellt påslag, en oförmåga att fungera klokt i vardagen.
Trauma är alltså inte primärt vad som hände då (berättelsen), utan vad som finns kvar efter händelsen. Läs mer här om du blir nyfiken!

Varma hälsningar,
MC med vänner och vovvar

Lämna ett svar